Ny oppslagstavle

Tilbake til startsida

Oppslag:
Hallo.
Vil reklamere for en konsert som skal spilles 7 februar på Auds i Oslo (Oslo Nye Teater). Det er gratis inngang, og bandet heter Skårbugde.
Det er mulig å finne bandet både på facebook, soundcloud og youtube, og dere må bare forsyne ørene deres med snodig musikk fra skogsamfunnet.
Bandet lager musikk inspirert av skogens mystikk, mennesket som lystig og ensomt og livet i sin helhet.
Deres tekster er alt fra historiefortellinger om personer,
møter med dødsangst, fylleangst, og kjærlighet. Massevis av kjærlighet.
Skårbugde tar seg friheten til å variere sin musikk med alt fra visesang til pop og rock. Alt fremført på ekte og herlig dialekt


Satt opp: Januar 22. 2015
Slett dette oppslaget Svar på innlegget Se IP-adressen
Oppslag:
BLANDA DROPS!
Bærum Viseklubbs tradisjonelle høstkafè går av stabelen LØRDAG 5.NOVEMBER, på Kulturstasjonen, Løkkeåsveien 2, Sandvika i Bærum.
Billetter à kr 100,- fås ved inngangen. Gratis kaffe og vafler i pausen. NB! ÅPEN SCENE ETTER PROGRAMMET, så ta med gitaren, gode viser og godt humør!


Satt opp: Oktober 29. 2011
Slett dette oppslaget Svar på innlegget Se IP-adressen

Oppslag:
ER DU HJEMME I HØSTFERIEN?
"Den skandinaviske familie" fremfører både kjente og ukjente godbiter fra vår umistelige nordiske visekultur på Voksenåsen hotell, Ullveien 4, Oslo, lørdag 8. oktober 2011 kl. 15.00. Billetter à kr 100,- kjøpes ved inngangen. Møt for sikkerhets skyld i god tid. Gode parkeringsmuligheter. Voksenåsen hotell serverer en rimelig gryterett for de som vil ta lørdagsmiddagen i tilknytning til konserten.
VELKOMMEN!


Satt opp: September 26. 2011
Slett dette oppslaget Svar på innlegget Se IP-adressen
Oppslag:
Hej,

Jag söker en svensk trubadur för en spelning på ett företagsevent i Oslo i mitten av augusti. Alla tips välkomnas.

/Johan


Satt opp: Juni 20. 2011
Slett dette oppslaget Svar på innlegget Se IP-adressen

Oppslag:
Morsomme gamle gitarer ønsker å skifte eier: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?fi nnkode=28711453

Satt opp: Mai 25. 2011
Slett dette oppslaget Svar på innlegget Se IP-adressenOppslag:
Jag strävar med att på gamledager lära mig lite gitarr och sjunga till. Jag har vid några tillfällen hamnat på fest med lite internationell prägel och har fått idéen att göra en slags stafettversjon av "Where have all the flowers gone" med en vers på varje språk. Jag skulle gärna vilja inkludera en norsk vers men har inte hittat någon text någonstans. Under mitt arbete har jag hittat den här sidan med texter på massor av språk men inte norska: antiwarsongs.org. Och ni som sjunger och spelar: Stjäl gärna min idé.

Satt opp: Februar 7. 2011
Slett dette oppslaget Svar på innlegget Se IP-adressen
Oppslag:
Hei. Er det noen som har noen tips mht. å lære seg å stemme og spille på et "sitter"? (vet ikke om det skrives sånn)
Min mor har et stående etter faren min, så det hadde vært gøy å prøvd å spille på det :) Mvh Anne J.


Satt opp: Januar 20. 2011
Slett dette oppslaget Svar på innlegget Se IP-adressen

Oppslag:
VISEKLUBBEN EVERT TAUBES VENNER FYLLER 30 ÅR!
Viseklubben Evert Taubes Venner feirer sin 30 års dag på Hartvig Nissen skole i Oslo fredag 28/1-11, sammen med innbudte gjester. Klubben har i dag ca. 30 medlemmer og holder sine faste møter på Schafteløkken hver siste onsdag i måneden. Sangglade som ønsker seg inn i et varmt og hyggelig visemiljø med lange tradisjoner er velkomne til å kontakte oss for mulig medlemskap.
Vi synger ikke bare Evert Taube. Han var jo en internasjonalist, derfor dyrker vi selvsagt et bredt spekter av viser, særlig fra de skandinaviske land, men gjerne også fra andre verdenshjørner.


Satt opp: Januar 16. 2011
Slett dette oppslaget Svar på innlegget Se IP-adressen
Oppslag:
Det er noe som heter transformeringstabell for durtoneart og molltoneart. Kan noen skaffe meg en slik. Jeg hadde en som jeg klippet ut fra en visebok, men finner det ikke igjen :)
Hilsen Laila Støen, Vigga vers og viseklubb.

Red. anm.: Sjekk denne sida, her fins også gratis trsnsponeringsverktøy til nedlasting: http://viser.no/Bok_CDanm/Transponeringsverkt oy/Transponeringsverktoy.html
Dessuten er det ett i "Østnorsk Visebok II" av : Gudmund Waalen.


Satt opp: Oktober 27. 2010
Slett dette oppslaget Svar på innlegget Se IP-adressen

Oppslag:
Søndag 10/10-10 kl.14.00 kommer "Den skandinaviske familie" til Sandvika i Bærum. De består av 12-15 trubadurer fra alle de nordiske land, som traff hverandre på Visskolan i Kungälv for noen år siden. Siden har de holdt sammen og møttes et par ganger årlig enten i Sverige eller Norge for å musisere, lære, ha det hyggelig og gi konserter. De fleste er amatører, men flere opptrer jevnlig omkring i Skandinavia. I fjor turnerte gruppa på Island. Nå er de altså her, og etter noen intense dager under ledelse av operasangeren og musikkpedagogen Jan Sødal avslutter vi med konsert i Røde Korshuset, Elias Smiths vei 1, Sandvika. Det er flere parkeringsmuligheter i nærheten. Billetter à kr 100,- fås ved inngangen. Det er begrenset plass, så vær ute i god tid!

Satt opp: September 30. 2010
Slett dette oppslaget Svar på innlegget Se IP-adressen
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 

  Til forsiden | Om oss | Bok/CD-anmeldelser | Klubber | Festivaler | Artistguide | Vise-søk | Oppslag
 

©  Norsk Viseforum - Pb 4647, 0506 Oslo - Besøksadr. Trondheimsvn. 2 - Telefon: 22 00 56 30  |  Design/ redaktør: Øyvind Rauset, rauset.no